Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Mijović: Galatasaraj je težak rival za momenat u kojem se nalazimo

Podgoričani u četvrtom kolu traže prvi trijumf na međunarodnoj sceni ove sezone.

Trener Budućnosti Petar Mijović smatra da je Galatasaraj jedna od najjačih ekipa u grupi Evrokupa, ali da će “plavi” pokušati da iznenade rivala.

Mijović, Foto: KK Budućnost

Podgoričani u četvrtom kolu traže prvi trijumf na međunarodnoj sceni ove sezone.

“Galatasaraj je izuzetno jak protivnik za momenat u kojem se mi nalazimo i koji nije baš najsjajniji poslije svih poraza, naročito na svom parketu. U Evrokupu smo bez pobjede, a lošije od samog skora je što smo od direktnih konkurenata Arke i Trenta izgubili kod kuće, što nam otežava situaciju u borbi za drugi krug. I pored toga što gostujemo možda i najjačem timu u grupi, idemo hrabro, da pokušamo da kroz utakmice sa takvim protivnicima podignemo formu i ako se ukaže šansa, da iznenadimo rivala”, rekao je Mijović.

Turski tim je napadački veoma kvalitetna ekipa.

“Galatasaraj pokazuje kvalitet kroz domaće prvenstvo i Evrokup. Imaju kontinuitet, nosioci igre Vebster i Herison su već drugu godinu tamo. Dolazak Džonsa, izuzetno pokretljivi igrači na pozicijama četiri i pet, čini ih atletski i napadački orjentisanom kvalitetnom igrom. Timska odbrana i zatvaranje svog koša, kao kontrola defanzivnog skoka, biće od ključne važnosti za rezultat”, dodao je Mijović.

Galatasaraj i Budućnost igraće sjutra od 18:30.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve