Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Mijatović: Oduševljen sam načinom igre Dinama

Nakon poraza 2:0 u Londonu, ''modri'' su na Maksimiru, na krilima trostrukog strijelca Oršića, režirali jedno od najvećih iznenađenja u Evropi u posljednjih desetak godina

Legendarni crnogorski fudbaler Predrag Mijatović priznaje da je oduševljen igrom i rezultatom zagrebačkog Dinama, koji je u četvrtak uveče eliminisao moćni Totenhem.

Nakon poraza 2:0 u Londonu, ”modri” su na Maksimiru, na krilima trostrukog strijelca Oršića, režirali jedno od najvećih iznenađenja u Evropi u posljednjih desetak godina.

– Gledao sam utakmicu od prve sekunde do posljednjeg trenutka produžetka. Moram da priznam da sam potpuno oduševljen i načinom igre i motivom i koncentracijom koju su Dinamovi igrači pokazali. Iskreno govoreći, nakon prve utakmice u Londonu nisam očekivao da Dinamo može da izjednači, a kamoli da postigne treći gol za prolaz. Svaka čast. Čestitam igračima i zaista sam uživao u toj fantastičnoj utakmici, rekao je Mijatović za Indeks.

Bivši as Valensije i Real Madrida kaže da najviše prati dešava u srpskom fudbalu. Redovno gleda Vječite derbije, kao i evropske nastupe Zvezde i Partizana…

– Na Balkanu je uvijek bilo talenata, a zamislite kad bi u budućnosti jedan od klubova ponovio uspjeh Zvezde iz 1991. godine. To bi pozitivno uticalo na cio region. Pratim i navijam da se to dogodi, zaključio je Mijatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve