Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Mihailo Pavićević: Nadam se da će nam ova utakmica otvoriti oči

Mornar je odigrao bolju utakmicu protiv Partizana , nego nedavno protiv Obradoira, ali je to daleko od željene forme.

Košarkaši Mornara ubijedljivo su poraženi od večeras šuterski veoma raspoložene ekipe Partizana u Beograd. “Crno-bijeli” su i prošle godine bili šuterski neugodna ekipa, a čini se da su ove još opasnija.

Iako je Mornar u u prvih pet minuta druge četvrtine imao period dobre igre kada je i zaostatak od 16 poena (34:18) smanjio minus pet (40:35), nije uspio ozbiljnije da zaprijeti Partizanu.

“Čestitam Partizanu na više nego zasluženoj pobjedi. Čestitam i mojim igračima na zalaganju – dali su sve od sebe i na tome ne mogu da im prigovorim. Bilo je mnogo grešaka, ali greške su uslovljene igrom protivnika, odnosno Partizanovom odbranom, koja nas je tjerala na greške. Imali smo periode dobre igre i to me ohrabruje. U odnosu na utakmicu protiv Obradoira se vidi blagi napredak. Nadam se da će nam ova utakmica malo otvoriti oči, da analiziramo kako izgleda kad se igra protiv najbolje ekipe”, rekao je nakon utakmice trener Mornara Mihailo Pavićević.

 

Trener Mornara Pavićević objasnio je i na konferenciji za novinare poslije utakmice zašto  nije igrao Bojkins.

“Bojkins se povrijedio u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Bez njega smo oslabljeni naročito u napadu. Vjerujem u ekipu i nadam se da ćemo uspjeti da izborimo opstanak. To nam je cilj”, rekao je Pavićević.

“Probali smo da spremimo utakmicu na način da damo sve informacije igračima i da igramo ozbiljnu utakmicu. Najvažnije je da sam ovog puta imao priliku da raspodijelim minutažu. Fer i sportska utakmica. Mornaru želim sve najbolje u nastavku sezone, a mojim igračima čestitam”, rekao je trener Partizana Željko Obradović.

Mornar u narednom kolu dočekuje Budućnost Voli, potom gostuje Zadru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve