Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Memorijalni turnir: Da se Saša Bošković nikad ne zaboravi

Na Zlatici u nedjelju od 18 časova će se održati memorijalni turnir u čast nekada sjajnog igrača i još boljeg čovjeka, a nastupiće veterani Koma

Saša Bošković, bivši fudbaler Koma, Grblja, Iskre, Lovćena, Bokelja i Budućnosti, je nedavno iznenada preminuo. Ali, njegovi bivši saigrači su odlučili da se Sašino ime nikada ne zaboravi.

Foto: Cdm.me

Na Zlatici u nedjelju od 18 časova će se održati memorijalni turnir u čast nekada sjajnog igrača i još boljeg čovjeka, a nastupiće veterani Koma.

Na starom terenu kluba na Zlatici, na terenu će se u Sašinu čast, naći: Boris Raičević, Andrija Radović, Igor Mijović, Ljubiša Ivanović, Bato Vlahović, Vanja Krkeljić, Stevica Urošević, Željko Ćetković, Zdravko Ivanović, Darko Ivanović, Sreten Šofranac…

“Prijatelji se nikada ne zaboravljaju, a Bole je bio jedan od takvih i prije svega jedan od nas. Nadam se da će ovaj memorijal uspjeti, da će odziv igrača biti veliki, kao i da će navijači doći u što većem broju da ovo podrže”, rekao je jedan od ogranizatora memorijala i nekadašnji igrač Koma Boris Raičević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve