Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Mekinro o finalu Đoković-Federer: Novak pobjeđuje u četiri seta

“Vjerovali ili ne, ali ja očekujem da Federer mora da podigne nivo igre na viši stepen da bi pobijedio ovog momka. Novakov tenis ekvivalentan je ljudskom živom zidu”, kaže Mekinro

Legendarni teniser Džon Mekinro dao je svoju prognozu pred finale Vimbldona u kome će igrati Novak Đoković i Rodžer Federer.

Foto: Express.co.uk

Dvojica tenisera su tri puta su igrali na Vimbldonu, jedno polufinale je dobio Rodžer, a u dva finala, 2014. i 2015. pobijedio je Đoković. Njegova igra je takva da Mekinro vjeruje da ima veće izglede od Federera.

“Vjerovali ili ne, ali ja očekujem da Federer mora da podigne nivo igre na viši stepen da bi pobijedio ovog momka. Novakov tenis ekvivalentan je ljudskom živom zidu”, kaže Mekinro.

Amerikanac kaže da je Nadal svojom igrom na neki način pomogao Rodžeru da se domogne svog 12. finala u Londonu.

“Novak će pronaći svoju zonu komfora samim tim što bolje bude uzvraćao Rodžerove servise. Mislim da neće ostaviti toliko nepokrivenog prostora na tarenu kao što je Nadal uradio. Mislim da će to biti jako težak posao za Rodžera”.

Konačno dao je i prognozu.

“Može li to Švajcarac da uradi? Naravno da može, osam puta je pobjeđivao na ovom turniru. Ipak, ako moram da prognoziram sada rekao bih da Novak pobjeđuje u četiri seta”, zaključio je Mekinro.

IzvorB92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve