Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Mbape odbio Al-Hilal

Od svjetskog rekorda i pomjeranja svih granica nema ništa - Kilijan Mbape je odbio ponudu Al-Hilala, ne želi o njoj da razmišlja i karijeru neće nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

Najbolji francuski fuidbaler i član PSŽ Kilijan Mbape neće zaigrati u Saudijskoj Arabiji, pošto je odbio da potpiše za Al Hilal.

Od svjetskog rekorda i pomjeranja svih granica, dakle nema ništa  jer Mbape ne želi da razmišlja o njoj  i karijeru neće nastaviti u Saudijskoj Arabiji, iako su mnogi mislili da je to gotova stvar.

Prekjuče je Al Hilal na adresu Pari Sen Žermena i Mbapea poslao dvije nezapamćene ponude. Parižani su onu od 300.000.000 eura za obeštećenje prihvatili, kako i ne bi kada francuskoj superzvijezdi narednog ljeta ističe ugovor, ali je Mbape, o'ladio zagrijane Saudijce i odbio najveći ugovor u istoriji sporta.

U narednih godinu dana, reprezentativac Francuske je mogao da zajedno sa komercijalnim sadržajem i marketinškim prihodima zaradi nestvarnih 700.000.000 eura.

Samo je trebalo da kaže “da”. Emisari Al Hilala su danas doputovali u Pariz, ozvaničili transfer Malkomaiz Zenita, a zatim krenuli po Mbapeov pristanak.

Međutim, Mbape je odbio bilo kakvu diskusiju sa Saudijcima na tu temu. Ugledni francuski L'Ekip tvrdi da kapiten Galskih pijetlova nikada nije ni razmatrao da se preseli na Bliski istok.

Fudbaler nije otputovao sa ekipom na azijsku turneju, a PSŽ je spreman da fudbalera čitavu sezonu preseli na klupu. Ili na tribine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve