Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Mančester siti u finalu deklasirao Fluminense

Fudbaleri egipatskog Al Ahlija osvojili su treće mjesto na Svjetskom klupskom prvenstvu, pobijedivši večeras u Džedi japansku Uravu sa 4:2.

Mančester siti je zvanično najbolji na planeti poslije ubedljivog trijumfa protiv osvajača Kopa Libertadores, Fluminensea, bilo je 4:0.

Mnogo se očekivalo od večerašnjeg finala, ali smo dobili utakmicu sa samo jednim timom na terenu – Mančester sitijem, koji je uništio brazilskog i južnoameričkog šampiona.

Mančester Siti je obesmislio okršaj za titulu svjetskog klupskog šampiona i bez problema nokautirao Fluminense u Džedi sa 4:0 (2:0).

Osvajač Kopa Libertadores slomljen već u 40. sekundi utakmice, kada je Hulijan Alvarez postigao prvi od svoja dva gola u finalu klupskog svjetskog prvenstva. Sjajni Argentinac je stavio tačku na osvajanje istroijskog trofeja Građana, a svojoj riznici praktično dodao jedini koji mu je nedostajao.

Alvarez je bio asistent kod pogotka Fila Fodena u 72. minutu utakmice, dok je reprzentativac Engleske ponio najveće zasluge za drugi gol svog tima u 27. minutu, pošto je poslije njegovog prodora i centaršuta loptu u sopstvenu mrežu poslao Nino.

Fudbaleri egipatskog Al Ahlija osvojili su treće mjesto na Svjetskom klupskom prvenstvu, pobijedivši večeras u Džedi japansku Uravu sa 4:2.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve