Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Mančester junajted ”želi da proda Antonija Marsijala ovog ljeta”

Dvadesetpetogodišnjak je od dolaska iz Monaka 2015. godine postigao 78 golova i upisao 50 dodavanja u 258 nastupa za dvadesetostrukog prvaka Engleske

Mančester Junajted navodno planira da proda Entonija Marsijala tokom prelaznog roka ovog ljeta, a vjeruje se da je Tottenham Hotspur zainteresovan za njegove usluge.

Dvadesetpetogodišnjak je od dolaska iz Monaka 2015. godine postigao 78 golova i upisao 50 dodavanja u 258 nastupa za dvadesetostrukog prvaka Engleske.

Marsial se, međutim, trudio da ostavi trag tokom kampanje 2020-21., postigavši samo sedam golova u 36 izleta, a kraj sezone je propustio sa povredom koljena.

Prema Dejli Star-u, pošto su obezbijedili veliki novac za Džejdona Sanča, Crveni đavoli će sada pokušati da prebace Marsijala kako bi povećali svoj transferni budžet.

Izvještaj tvrdi da bi Tottenham bio zainteresovan za podudaranje tražene cijene Man Uniteda od 50 miliona funti, iako bi zarade francuskog internacionalca od 250.000 £ nedeljno bile problem za klub iz Sjevernog Londona.

Marsijalu, koji trenutno trenira u bazi Karingtona u svom klubu dok gradi kondiciju uoči nove sezone, preostale su još tri godine da se kandiduje po ugovoru sa ekipom Ole Gunar Solšerom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve