Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Lompar vjeruje u pobjedu Primorca i protiv Panioniosa

Primorac je na startu grupne faze takmičenja savladao ekipu Trsta (9:8), dok je Panionios bio bolji od Ortiđe (13:12).

Pobjedom protiv Panioniosa vaterpolisti Primorca napravili bi veliki korak ka osvajanju jednog od prva dva mjesta u grupi Evrokupa.

Primorac je na startu grupne faze takmičenja savladao ekipu Trsta (9:8), dok je Panionios bio bolji od Ortiđe (13:12).

Naš vicešampion nije izborio plasman u Ligu šampiona, ali je i pored toga napravio seriju od 13 trijumfa koja je krenula od posljednjeg kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Duizburga, uslijedilo je pet trijumfa u Evrokupu i sedam u Regionalnoj A1 ligi.

“U dobrom raspoloženju dočekujemo meč, u velikom smo nizu pobjeda u Jadranskoj ligi i Evropi. Motivisani smo, spremni i zdravi. Bićemo maltene u najjačem sastavu, nadam se da će bazen biti pun i da ćemo u pravom sportskom ambijentu na kraju pobijediti – kazao je Vido Lompar, pomoćnik Zorana Maslovara.

Povratkom u matični klub Draško Brguljan je Primorcu donio prijeko potrebno iskustvo, ali i ozbiljnost, a na neki način i dah bogate istorije kluba.

“Igrači su spremni, poštujemo protivnika. Panionios je odlična ekipa, u grčkom prvenstvu je bez poraza, pobijedila je i Vuljagmeni u gostima. Ima neke sadašnje i bivše grčke reprezentativce, tu su i naši Ukropina i Moskov, u suštini je to kompaktna ekipa”, zaključio je Lompar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve