Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Ljulj: Uskoro ću moći da igram

Zvijezda Real Madrida mogla bi za dvije do tri sedmice ponovo da zaigra

Serhio Ljulj (35), slavni španski košarkaš i veteran, na društvenim mrežama je otkrio da finišira oporavak od povrede koljena.

Zvijezda Real Madrida mogla bi za dvije do tri sedmice ponovo da zaigra. Ljulj već nekoliko sezona, zbog čestih povreda, nije dominantna napadačka opcija. Očekuje se da bude spreman pred plej-of Evrolige. Zadnji ligament koljena istekao je u februaru, na meču nacionalnog kupa protiv Valensije.

– U ovom konkretnom slučaju operacija nije neophodna. Procjena tada je bila da mi je potreban odmor od otprilike osam sedmica, mirujem već pet i po sedmica i ostalo mi je još oko tri do toga da ponovo mogu da treniram sa timom i da im pomognem u poslednjoj fazi sezone. Imao sam sreće kada je ova povreda u pitanju. Biću uz ekipu uskoro, spreman sam da osvojim još trofeja – rekao je Ljulj.

Bek visok 190 santimetara, iz Mahona na ostrvu Menorka, dvostruki je šampion Evrolige (2015. i 2018. godine). Za Real igra još od 2007. godine, sedmostruki je prvak Španije i trostruki šampion kontinenta sa reprezentacijom.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve