Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Liverpul u nastavku slomio otpor Barnlija, Džonson heroj Totenhema

Premijer liga (24. kolo)

Fudbaleri Liverpula pobijedili su danas na svom terenu Barnli 3:1, u utakmici 24. kola Premijer lige i vratili se na prvo mjesto na tabeli.

Liverpul je na Enfildu poveo u 31. minutu golom koji je postigao Diogo Žota, a izjednačio je Dara O'Ši u 45. minutu. Domaći su ponovo poveli u 52. minutu golom Lukasa Dijasa, a konačan rezultat postavio je Darvin Nunjes u 79. minutu.

Liverpul je prvi na tabeli sa 54 boda i ima dva boda više i utakmicu više od drugoplasiranog Mančester sitija, koji je ranije danas na svom terenu pobijedio Everton 2:0.

Fudbaleri Totenhema pobijedili su na svom terenu Brajton 2:1.

Brajton je poveo u 16. minutu golom Paskala Grosa iz jedanaesterca, a izjednačio je Pape Matar Sar u 61. Pobjedu londonskoj ekipi donio je Brenan Džonson pogotkom u šestom minutu nadoknade vremena.

Poslije 14. pobjede Totenhem se popeo na četvrto mjesto na tabeli sa 47 bodova, dok Brajton zauzima osmo mjesto sa 35 bodova.

Fudbaleri Fulama pobijedili su na svom terenu Bornmut 3:1.

Fulam je poveo u petom minutu golom Bobija De Kordove-Rida, a on je zatim asistirao Rodrigu Munisu kod drugog kola u 36. minutu. Pogodak za Bornmut postigao je Markos Sensi u 50. minutu, a pobjedu je obezbijedio Munis, svojim drugim golom na utakmici u 52. minutu.

Fulam je prekinuo niz od tri utakmice bez pobjede i sada je 12. na tabeli sa 29 bodova, dva više od Bornmuta na 13. mjestu.

U ostalim utakmicama, fudbaleri Šefild junajteda pobijedili su na gostujućem terenu Luton 3:1 i ostvarili treću pobjedu u ligi, a Brentford je kao gost pobijedio Vulverhempton 2:0.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve