Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Mladi Gluščević potpisao za Sevilju, Elmas zvanično potpisao za Napoli

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

LII DAN (24.07.2019)

16:20 Nakon što je prodajom Marka Roga Kaljariju stvorio dovoljno prostora za novo pojačanje, Napoli je danas i ozvaničio dolazak Elifa Elmasa, odnosno to je uradio gazda kluba sa San Paola Aurelio De Laurentis na svom Twitter nalogu.

Foto: Sportsport.ba

Navijači Napolija su nestrpljivo čekali potvrdu transfera talentovanog vežnjaka iz Fenerbahčea, posebno od kada se on u nedjelju oprostio od turskog kluba.

Elmas je juče prošao ljekarske preglede, a već danas se pridružio ostatku ekipe Napolija.‬ Ipak, njegovo zvanično predstavljanje u Napoliju zakazano je za sjutra.

Napoli je za 19-godišnjeg reprezentativca Sjeverne Makedonije platio 16 miliona eura, s tim što bi Fener mogao zaraditi i dodatna dva miliona eura kroz bonuse.

“Jako sam srećan i uzbuđen što ću igrati za Napoli”, izjavio je talentovani Elmas za Corriere dello Sport, pa dodao:

“Ovo je moja velika šansa, izazov u kojem mogu svima pokazati koliko sam dobar”.

Inače, Elif Elmas je u Fenerbahče stigao 2017. godine iz Rabotničkog u kojem je i počeo karijeru, a tada je turski velikan za njegov transfer izdvojio nešto manje od 200 hiljada eura.

Prošle sezone Elmas je upisao 29 nastupa za Fener u turskoj Super ligi, te je postigao četiri gola.

Podsjetimo, ovog ljeta su u Napoli već stigli Manolas i Di Lorenco, dok je klub otkupio i ugovore nekoliko igrača koji su do sada pod Vezuvom bili na pozajmicu.

13:50 Mladi crnogorski fudbaler Nikola Gluščević (18) karijeru nastavlja u Sevilji. Korpulentini ofanzivni vezista, sin poznatog agenta i bivšeg golgetera Igora Gluščevića, stavio je paraf na dvogodišnji ugovor.

Foto: Cdm.me

Nikola je u maju prošle godine boravio sedam dana u Andaluziji, ali je do saradnje došlo 14 mjeseci kasnije.

Gluščević u tim sa stadiona Sančes Pichuan stiže iz Grblja, a prije “trikolora” igrao je za Mogren.

11:12 Uprava Njukasla dovela je Brazilca Žoeiltona plativši Hofenhajmu obeštečenje od 44 miliona.

Foto: Standard.co.uk

Brazilac je tako postao najskuplji igrač u istoriji engleskog kluba.

Žoeilton je potpisao šestogdišnji ugovor sa Njukaslom, a minule sezone je u Hofenhajmu na 33 meča dao 11 golova.

08:10 Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić uskoro će potpisati petogodišnji ugovor sa Mančester Junajtedom, prenosi rimska Republika.

Foto: Sportbible

Kako se navodi, Laciju će pripasti 75 miliona eura, plus bonusi, što je značajno manje nego što su Rimljani tražili prethodnih godina.

Milinković-Savić će u Junajtedu imati godišnju platu od šest miliona eura, dvostruko više nego u Laciju.

Ujedno, on će postati najskuplji srpski fudbaler ikad i svrgnuti sa trona Luku Jovića, koji je nedavno prešao iz Ajntrahta u Real Madrid za 60 miliona eura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve