Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Azara na predstavljanju dočekalo 60.000 gledalaca (VIDEO)

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

XI DAN (13.06. 2019)

21:28 Dan nakon što je predstavljen Luka Jović, navijači Real Madrida mogli su prvi put da vide Edena Azara u dresu kraljevskog kluba.

Pojačanje najtrofejnijeg evropskog tima od 100 miliona eura je sa sedmicom na leđima istrčao na teren stadiona Santiago Bernabeu.

Prethodno je uspješno prošao ljekarske preglede u klinici Moraleha, a potom u društvu prvog čovjeka kluba Florentina Pereza parafirao petogodišnji ugovor.

https://twitter.com/i/status/1139234682011357191

Azara je na predstavljanju dočekalo više od 60.000 navijača, što je podsjetilo na nekadašnje promocije Kristijana Ronalda, ali i Kake.

“Želim da se zahvalim Realu, mojoj porodici, Čelsiju koji je omogućio da mi se ispuni dječački san. Od malena sam sanjao da igram za ovaj klub i osvajam trofeje u bijelom dresu. Sada sam dobio priliku i želim da uživam u onome što slijedi, u ovom trenutku”, kazao je Azar.

Prije Azara, dres Reala zadužili su Rodrigo, Militao, Jović i Mendi.

16:16: Milan je oformio stručni štab.

Kako prenose mediji sa Apenina, svoje parafe na saradnju sa klubom stavili su Paolo Maldini, Zvonimi Boban, Federiko Masara i trener Marko Đampaolo.

Maldini je tako postao tehnički direktor “Rosonera”, Zvonimir Boban će obavljati ulogu tim-menadžera, Masara sportskog direktora, dok je Đampaolo, naravno, novi trener italijanskog velikana, a čeka se samo i zvanična potvrda kluba.

09:17 Reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić, ostvario je san koji sanjaju mnofi fudbaleri širom svijeta.

On će postati fudbaler Milana, a “Rosoneri” će na ime obeštećenja platiti Empoliju osam miliona eura, plus bonuse.

Fudbaler rođen u Foči, karijeru je počeo u lokalnoj Sutjesci, a od 2013. godine igrao je za Donji Srem. Ljeta 2014. godine potpisao je za Veronu, ali je polusezonu proveo u Sremu kao pozajmljen igrač.

Imao je problema sa Veronom, ugovor mu je otkupio Borac iz Čačka, za koji je odigrao 13 utakmice. Za njega bili su zainteresovani Crvena zvezda i Partizan, ali 2015. prelazi iz Borca u Empoli.

08:14 Real Madrid je juče predstavio Luku Jovića, a u klub sa Santjago Bernabea stigao je i Ferlan Mendi.

Real je Lionu za lijevog beka platio oko 50 miliona eura. Mendi će potpisati ugovor na šest godina, dakle do 30. juna 2025, a biće promovisan 19. juna.

Mendi je ove sezone bio jedno od otkrovenja Lige 1, pa se dovodio u vezu i sa Barselonom, ali je na kraju ipak završio u Madridu u kome će se za mjesto u startnih 11 boriti sa Marselom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve