Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Murić napuštio Siti, Ćićarito gleda ka Firenci

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

XXXVII DAN (09.07.2019)

17:54 Mladi golman Kosova, Arijanet Murić, napuštio je privremeno Mančester Siti. On će narednu sezonu provesti kao pozajmljen član u Notingem Forestu.

Foto: Sportsport.ba

Ovaj talentovani golman branio je kod Pepa Guardiole u nekim mečevima Karakao Kupa i istakao se odbranivši dva penala u četvrtfinalu.

Znao je često da bude i drugi golman, no u Sitiju su svjesni da je za 20-godišnjaka najbolje da redovno brani, pa su ga poslali u Čempionšip.

Prošle sezone je bio zajmljen i NAC Bredi, a odnedavno brani i za reprezentaciju Kosova.

15:36 Napadač Vest Hema Havijer Ernandez ponuđen je Fiorentini. Sportitalija prenosi da bi se popularni Ćićarito rado preselio u Seriju A jer je spreman za novi izazov u karijeri.

Foto: Cdm.me

Njegov dolazak na “Artemio Franki” stadion zavisi od statusa Đovanija Simeonea.

Tačnije, ukoliko sin trener Atletika iz Madrida napusti Fiorentinu, otvoriće se mjesto za Ćičarita.

Meksikanac ima veliko iskustvo igranja u Evropi jer je nastupao za Mančester junajted, Real, Bajer Leverkuzen.

14:52 Mario Mandžukić bi mogao ovog ljeta da napusti Juventus. Njemački mediji prenose da je za iskusnog ofanzivca zainteresovana Borusija iz Dortmunda.

Foto: BETA/AP

Juventus pokušava da angažuje Maura Ikardija ili Romelua Lukakua, pa za popularnog Mandža ne bi bilo prostora u timu Mauricija Sarija.

Mandžukić ima veliko iskustvo igranja u Bundesligi jer je prethodno nastupao za Volfsburg i Bajern.

Tokom internacionalne karijere nosio je i dres madridskog Atletika.

14:12 Garet Bejl ima ponudu i ona bi ga učinila trećim najplaćenijim igračem na svijetu, možda čak i drugim, ako Nejmar ode u Barselonu gdje će morati da smanji svoja primanja.

Bejl u dresu Reala

Neimenovani klub iz Kine, poslao je Velšaninu ponudu, platili bi ga oko 33.5 miliona eura po sezoni, dakle više nego što Ronalda plaća Juve.

Bejl bi tako dobio duplo više od onoga što prima u Realu koji ne želi da napusti.

Međutim, Kinezima ne pada na pamet da plaćaju neko veliko obeštećenje, klubovi iz ove zemlje to izbjegavaju, a u ovom slučaju imaju i jasnu sliku.

Real ne može da proda Bejla, košta ih previše, njemu ne pada na pamet da smanji platu, spreman je da odsjedi tri godine koliko još ima ugovor.

Drugim riječima, ako ga Real pusti bez obeštećenja, uštedio bi sa porezima oko 90 miliona eura na plati igrača.

Ali, čak i da to učine, Bejl će teško prihvatiti odlazak u Kinu. On ne želi da se vraća ni u Englesku, sjajno mu je pod suncem Madrida, porodica uživa, pa je jasan njegov motiv, ne mora ni da igra fudbal.

Juče se ga navijači u Valdebebesu dočekali uvredama, ali on se nije mnogo obazirao.

Štiti ga ugovor, sigurno da mu pozicija u reprezentaciji Velsa ne dolazi u pitanje čak i da ga Real prebaci u Kastilju, svoju rezervnu ekipu, kako su mu prijetili. Ali, ni to nije realno, u svakom slučaju Bejl drži situaciju u rukama, vidjećemo hoće li ga pokolebati ogroman novac iz Kine.

13:28 Tijemue Bakajoko ponovo bi mogao da zaigra u Francuskoj. Za veznog fudbalera zainteresovan je Pari Sen Žermen, a navodno je sportski direktor “svetaca” Leonardo već započeo pregovore oko njegovog dolaska.

Foto; Mozzartsport.com

Bakajoko je svojevremeno pružao odlične partije u Monaku, koji ga je potom prodao Čelsiju.

Nije se najbolje snašao u Londonu, pa je u prethodnoj sezoni igrao na pozajmici u Milanu.

Vezni fudbaler ima 25 godina, a upisao je jedan nastup za najbolji tim Francuske.

11:35 Gonzalo Iguain ne želi da ide na novu pozajmicu iz Juventusa. Argentinski fudbaler vjeruje da može da se izbori za minutažu kod novog trenera “stare dame” Mauricija Sarija.

Foto: Cdm.me

Poslije povratka sa pozajmice iz Čelsija, za iskusnog ofanzivca interesovala se Roma.

Čelnici Juventusa žele da ga prodaju ili pošalju na pozajmicu, kako bi oslobodili budžet za dovođenje Maura Ikardija ili Romela Lukakua.

Međutim, Iguain ne želi da promijeni sredinu, a angažovao je i ličnog trenera, kako bi što spremniji došao na okupljanje ekipe pred start nove sezone.

Iguain je u prethodnih 12 mjeseci išao na pozajmice u Milan i Čelsi.

9:50 Talentovani Harvi Eliot karijeru će nastaviti u Liverpulu. Najmlađi debitant koji je zaigrao u Premijer ligi, dobiće priliku da se dokaže kod Jurgena Klopa.

Foto: Cdm.me

Eliot stiže iz Fulama, u čijem dresu je sa 16 godina i 30 dana odigrao prvi meč u elitnom rangu engleskog fudbala.

Za njegove usluge zainteresovani su bili Barselona i Mančester siti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve