Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Liga šampiona: Real dočekuje Čelsi u prvom meču polufinala

Madriđani danas dočekuju "plavce" iz Londona i ne vjeruju u glasine da će sudija Dani Makeli iz Holandije biti na strani Engleza koji su se pokajali. Holanđanin je nedavno sudio u Beogradu meč Srbija - Portugal 2:2 kada sa pomoćnicima nisu vidjeli gol Ronalda u posljednjim sekundama

Real Madrid večeras od 21.00 čas dočekuje Čelsi u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona.

Mnogi su poslije kraha Superlige Evrope više željeli nego što su vjerovali da će UEFA sankcionisati Real Madrid, Čelsi i Mančester siti izbacivanjem iz Lige šampiona.

Međutim, Madriđani danas dočekuju “plavce” iz Londona i ne vjeruju u glasine da će sudija Dani Makeli iz Holandije biti na strani Engleza koji su se pokajali. Holanđanin je nedavno sudio u Beogradu meč Srbija – Portugal 2:2 kada sa pomoćnicima nisu vidjeli gol Ronalda u posljednjim sekundama.

– Sudija će raditi svoj posao, a mi ćemo igrati fudbal. Ukoliko budemo mislili da će nam se dogoditi nepravda ili da ćemo biti oštećeni, u problemu smo, zabrljaćemo. Moramo da se fokusiramo na igru. Moj stav je da svi želimo da gledamo Real u Ligi šampiona. Očekuje nas polufinale Lige šampiona i samo o tome razmišljam, kazao je trener Reala Zinedin Zidan.

Trener Čelsija Tomas Tuhel vjeruje da njegov tim ima veliki motiv.

– Ne trebamo očekivati da ćemo uraditi lude stvari, ali moramo biti na najvišem nivou. Pravi je trenutak da odigramo dobru utakmicu. Želimo da pokažemo da nam je stalno do uspjeha, da smo gladni trofeja i da možemo da odigramo dobar meč, rekao je Tuhel .

Kraljevski klub će na megdan Plavcima izaći bez Mendija, Lukasa, Ramosa i Valverdea, dok se u konkurenciju vratio Toni Kros, a na raspolaganju Zidanu je i Eden Azar koji se oporavio od povrede. Sa druge strane, Tuhelu će samo nedostajati Mateo Kovačić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve