Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Lekip: Nejmar ide iz PSŽ-a, više razmišlja o zabavama nego o fudbalu

Pitanje je gdje će Nejmar nastaviti karijeru. Najveći problem su njegova ogromna primanja i mali je broj klubova, koji mogu da preuzme taj teret

Reprezentativac Brazila i napadač PSŽ-a, Nejmar od naredne sezone najvjerovatnije neće biti član Pari Sen Žermena, piše francuski Lekip.

Napadač je stigao u redove Parižana 2017. godine za rekordnih 222 miliona eura. Kada su ga doveli u svoje redove čelnici PSŽ-a su smatrali da je to najvažniji korak ka osvajanju Lige šampiona.

Međutim, prevarili su se jer PSŽ  i dalje nema u vlasništvu najvažniji trofej u evropskom fudbalu, a Nejmar je označen kao jedan od glavnih krivaca. Nedavno je poslije eliminacije od Reala iz Madrida dobio žestoke zvižduke navijača, koji mu zamijeraju da se ne trudi dovoljno.

„Vlasnici iz Katara su nezadovoljni. Ne sviđa im se Nejmarov način života. Utisak je da više razmišlja o zabavama, nego o fudbalu. Više voli Pariz kao grad, nego Pari Sen Žermen“, piše Lekip.

Pitanje je gdje će Nejmar nastaviti karijeru. Najveći problem su njegova ogromna primanja i mali je broj klubova, koji mogu da preuzme taj teret.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve