Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Lazetić: Nismo bili za odlaganje utakmice sa Crvenom zvezdom

Još jednom se potrdilo da Zvezdan Terzić i Crvena zvezda rade šta hoće u srpskom fudbalu i da je srpska kuća fudbala samo uslužni servis kluba iz Ljutice Bogdana.

Trener TSC-a Žarko Lazetić rekao je da njegov klub nije želio odlaganje utakmice protiv Crvene zvezde, iako su takvo saopštenje dali zvaničnici iz Fudbalskog saveza Srbije.

Tako se još jednom potrdilo da Zvezdan terzić i Crvena zvezda rade šta hoće u srpskom fudbalu i da je srpska kuća fudbala samo uslužni servis kluba iz Ljutice Bogdana.

“Protivnik sam odlaganja utakmica. Niti sam tražio da se odloži utakmica, niti želim da se utakmice odlažu. Koliko nam odgovara ili ne odgovara, to je hipotetički. Znam da postoje pravila, termini utakmica i da se to promijenilo. Da li nama odgovara što ćemo igrati sa Zvezdom u nekom terminu Kupa? Za koliko vremena? To ne želim… Mislim da nije prema svim protivnicima korektno”, kazao je Lazetić.

Naime, FSS je odložio utakmicu TSC – Crvena zvezda, navodno da bi izišao u susret srpskim klubovima koji igraju evropska klupska takmičenja, jer je to u interesu srpskog klupskog fudbala, ali isto to nije urađeno kada je odlaganje meča sa Crvenom zvezdom tražila Vojvodina.

Tada su se usprotivili odlaganju utakmice Zvezdan Terzić i Crvena zvezda, tada odlaganje utakmice nije bilo u interesu srpskog klupskog fudbala.

U međuvremenu je Terzić pričao kako Zvezda nema konkurenciju u Srbiji i kako je naredni cilj osvajanje Lige šampiona. Ipak, ta toliko moćna Zvezda nije u stanju da igra nedjelja srijeda i mora da odlaže utakmice kako ne bi bila previše umorna nakon mečeva protiv TSC-a, Mančester sitija i tako opterećena dočekala vječiti derbi.

Za razliku od Crvene zvezde Mančester siti ima više utakmica u Premijer ligi i ne igra sklanjalice proti IMT-a, Radnika, Spartaka i mnogih drugih, već ide na nož u Liverpul. London, Nukastl i druge engleske gradove.

U međuvremenu je Crvena zvezda po drugi put poražena u Superligi, a Terzić se sakrio u mišju rupu i nije se oglašavao da objasni zašto je dosuđen nepoostojeći penal za njegov tim i zbog čega VAR soba tv gledaocima ne prikazuje sporn situacije.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve