Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Kvalifikacije za EP: Omladinke poražene od Irske

Crna Gora će se u posljednjem kolu, koje se igra 8. oktobra od 19 časova, sastati sa Ukrajinom

Ženska omladinska reprezentacija Crne Gore poražena je od Republike Irske rezultatom 3:0 u drugom kolu turnira preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Omladinke, Foto: Fscg.me

Sva tri gola u holandskom Gravenzadeu pala su u prvih dvadesetak minuta meča. U 7. minutu Alana Mekevoj dovela je Irsku u vođstvo, da bi nepunih deset minuta kasnije udvostručila prednost iz jedanaesterca.

Jelena Miladinović postigla je autogol u 19. minutu i to je, ispostavilo se, bio konačan rezultat utakmice. Ovo je za ekipu Mirka Marića drugi poraz na turnira, nakon startnog od Holandije.

“Danas nam je sve krenulo naopako. Prvo smo primili gol u momentima kada smo bili bolji, zatim smo nepromišljenim gestom jedne igračice ostali sa igračem manje, a Irkinje su dobile penal. Naš golman je odbranio penal, ali je sudija ponovila izvođenje. Tako smo poslije samo petnaestak minuta bili u velikom zaostatku. Kasnije nam se i kapitenka povrijedila. Na kraju, poslije svega što nam se desilo, rezultat nije ni loš, istakao je selektor Marić.

Crna Gora će se u posljednjem kolu, koje se igra 8. oktobra od 19 časova, sastati sa Ukrajinom.

 

IzvorFSCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve