Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Kup CG: Sutjeska rutinski, Budućnost teško do četvrtfinala

Fudbaleri Budućnost su teško prošli dalje savladavši Rudar pod Goricom 2:1, nakon što je prvi meč pod Golubinjom završen bez golova

Odigrani su revanš mečevi osmine finala Kupa Crne Gore.

Foto: Rtcg.me

Fudbaleri Budućnosti su teško prošli dalje savladavši Rudar pod Goricom 2:1, nakon što je prvi meč pod Golubinjom završen bez golova.

Sutjeska se lako prošetala u četvrtfinale savladavši Lovćen 0:3 na stadionu Lugovi, nakon što su prvi meč kraj Bistrice slavili 4:0.

I Zeta je opravdala ulogu favorita i prošla dalje savladavši Ibar na Trešnjici 3:0, nakon što je prvi meč na Bandžovom brdu završen bez golova.

OFK Titograd je takođe prošao u četvrtfinale. “Romantičari” su na Starom aerodromu pobijedili Bokelj 2:1, nakon što su takođe i u prvom meču pod Vrmcem slavili 1:2.

I Iskra je napravila veliki kam bek savladavši Grbalj 4:1 u Danilovgradu, nakon što su “trikolori” prvi meč u Radanovićima slavili 3:1.

OFK Petrovac je takođe izborio četfrtfinale. “Nebesko plavi” su u trileru savladali Drezgu nakon penal serije 9:10 nakon što su oba meča i na Zori i pod Malim brdom završeni 2:0

OFK Podgorica se bez borbe plasirala u četvrtfinale s ukupnih 6:0, nakon što je FK Petnjica diskvalifikovana s Kupa, dok je Jedinstvo direktno prošlo u četvrtfinale odlukom žrijeba.

Prvi mečevi četvrtfinala biće odigrani šestog novembra, dok će revanši biti odigrani tri nedjelje kasnije, a parovi će biti određeni žrijebom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve