Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Krstović: Najbitnije je da svako zna šta treba da radi

Krstović poručuje da svih 11 igrača na terenu mora da pruži maksimum ukoliko žele pozitivan rezultat u Beogradu

Napadač crnogorske reprezentacije Nikola Krstović kazao je uvijek posebno motivisan kada igra za “sokole”, te da se nada da će ekipa u Beogradu imati više sreće nego u prvoj utakmici sa Srbijom.

“Kao i svaka utakmica. Za mene je svaka bitna. Kad obučeš dres državnog grba, to ima posebnu ljubav i budi dodatnu želju. Igraću na terenu gdje sam proveo dvije godine, to jeste motiv da pružim maksimum, ali ništa se ne može sam bez dobrog tima – nadam se da ćemo biti pravi.”, poručio je Krstović.

On se još jednom osvrnuo na prvi meč u Podgorici…

“Zbog sitnica smo izgubili taj meč. Praktično smo bili bolji 80 minuta. Bilo je žala…Sjajna je bila atmosfera. Nijesmo imali sreću, a nju treba zaslužiti. Nadam se da ćemo je sada imati, pa makar odigrali lošiju utakmicu, kao što je bio slučaj protiv Bugarske. Zaslužili smo sreću i mislim da je sad pravi trenutak”, kaže Krstović.

Krstović poručuje da svih 11 igrača na terenu mora da pruži maksimum ukoliko žele pozitivan rezultat u Beogradu.

“Na terenu moramo da pokažemo sve što treba. Najbitnije je da se pripremimo što bolje, da svako zna šta treba da radi. Da izađemo hrabro – jedanaest lavova i plus igrači koji su na klupi i koji će ući da budu svi pravi. Želimo pozitivan rezultat, a to je pobjeda.”, itakao je napadač Lećea.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve