Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Kristijano Ronaldo navijače u Saudijskoj Arabiji počastio “onom stvari”

Dovoljno je bilo da navijači Al Hilala počnu da skandiraju "Mesi" da bi Kristijano Ronaldo izgubio živce. Zbog skandala sada traže da ga deportuju iz Saudijske Arabije.

Dovoljno je bilo da navijači Al Hilala počnu da skandiraju “Mesi” da bi Kristijano Ronaldo izgubio živce. Zbog skandala sada traže da ga deportuju iz Saudijske Arabije.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo bio je vrlo nervozan na prethodnom meču koji je njegov Al Nasar izgubio od Al Hilala (2:0) i napravio je skandal o kome priča cijela Saudijska Arabija. Nije to “kragna” na protivničkom igraču zbog koje mu je oprošten crveni karton, nego neprimereni odgovor navijačima koji su mu po završetku utakmice skandirali “Mesi” u želji da ga isprovociraju.

Nije to prvi put da na taj način protivnički navijači žele da izazovu reakciju kod Ronalda, a ovoga puta portugalski napadač je reagovao tako što se uhvatio za genitalije, što su zabilježile i kamere i nije dugo trebalo da se podigne velika bura u rigoroznoj Saudijskoj Arabiji.

Tako je advokat Nuf bin Ahmed, koji radi pri Ujedinjenim nacijama, objavio na Tviteru da će pokrenuti peticiju u Saudijskoj Arabiji da Kristijano Ronaldo zbog skandaloznog poteza bude uhapšen i deportovan. To je naravno pokrenulo lavinu komentara, kako onih koji opravdavaju ovaj potez, tako i onih koji u nevjerici posmatraju šta se dešava Ronaldu, a za sada niko od nadležnih iz ministarstva nije reagovao.

“Ne pratim sport. Čak i da je publika provocirala Ronalda, nije smio tako da reaguje. Ponašanje Kristijana Ronalda je zločin koji u slučaju stranca, po našem zakonu, podliježe hapšenju i deportaciji. Podnijećemo peticiju nadležnom Ministarstvu poslije tog njegovog poteza”, naveo je saudijski advokat.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve