Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Kotoranke i Kotorani dočekali automobilistu Vasilija Jakšića, prvaka generalnog plasmana na Prvenstvu Evrope

Kotoranin je kazao da je posebno ponosan na činjenicu da ovo radi za svoju državu, jer još nijedan automobilista iz naše zemlje se nije predstavio na ovako važnom takmičenju

Poznati kotorski automobilista Vasilije Jakšić jedini je Crnogorac koji učestvuje na Prvenstvu Evrope koje je počelo u aprilu, a sastoji se od deset trka. Vasilije se vratio sa turneje po Portugalu, Španiji i Francuskoj, gdje je osvojio tri prva mjesta, a Kotorani su mu priredili svečani doček.

Kotoranin je kazao da je posebno ponosan na činjenicu da ovo radi za svoju državu, jer još nijedan automobilista iz naše zemlje se nije predstavio na ovako važnom takmičenju.

“Sada se spremam za trku u Češkoj koja će biti održana 27. maja, a nadam se da ću nastaviti ovim tempom i uspjeti da ostvarim svoj plan: da postanem prvak Evrope po prvi put u istoriji Crne Gore i da svoju državu izdignem na prvo mjesto na evropskoj sceni”, poručio je Jakšić.

Opštinski odbor Alijanse žena i Savjet mladih DPS Kotor glavni su organizatori dočeka njihovog sugrađanina sa itekako uspješnog putovanja Evropom.

IzvorantenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve