Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Kokeza odgovorio Vidiću: Ništa ne radi pet godina, a soli pamet svima

Slavni štoper Mančester junajteda je sredinom novembra prošle godine u otvorenom pismu javnosti napisao da ''cio sistem radi u interesu menadžera i funkcionera, a ne u interesu fudbala. Dozvoljava ljudima, blago rečeno sa sumnjivim biografijama, da zarađuju ogroman novac''

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza odgovorio je na brojne optužbe legendarnog defanzivca Nemanje Vidića u vezi sa srpskim fudbalom.

Slavni štoper Mančester junajteda je sredinom novembra prošle godine u otvorenom pismu javnosti napisao da ”cio sistem radi u interesu menadžera i funkcionera, a ne u interesu fudbala. Dozvoljava ljudima, blago rečeno sa sumnjivim biografijama, da zarađuju ogroman novac”.

– Neću da se bavim Vidićem igračem, svi znamo kakvu je karijeru imao, svaka čast. Ali, sa Vidićem koji ništa ne radi pet godina, a soli pamet svima, hoću da se bavim. Da je bio trener u tom periodu, rekao bih možda da je zalutao u trenere. Da je bio funkcioner ovih pet godina, rekao bih možda da je zalutao među funkcionere, ali, definitivno želim da mu poručim, za njegovo dobro, ”majstore na ovom terenu, po okončanju karijere, ne uklizava se, drugi se kvaliteti traže”. I poštovanje tek treba da se zasluži, rekao je Kokeza za Sportski žurnal.

Vidić je kritikovao čelnike FSS nakon što Srbije nije uspjela da se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo 2021. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve