Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Kobs pred Francusku: Imamo dosta potencijala, pokušaćemo da pobijedimo

Naši momci su prije dvije večeri na premijeri ciklusa za prvenstvo Evrope savladali Veliku Britaniju, a značajan doprinos uspjehu dao je upravo plemejker Budućnosti

Novi reprezentativac Crne Gore Džastin Kobs vjeruje da će nacionalni tim nakon teškog puta naći snagu da iznenadi Francusku u drugom meču kvalifikacija za Eurobasket.

Kobs, Foto: FIBA

Naši momci su prije dvije večeri na premijeri ciklusa za prvenstvo Evrope savladali Veliku Britaniju, a značajan doprinos uspjehu dao je upravo plemejker Budućnosti.

“Imali smo težak put juče, ali kada izađem na teren i kada vidim protivnika, jednostavno dobijem energiju i volju da se nadmećem, to obožavam i zbog toga ne osjećam umor. Radujem se sjutrašnjem meču, nadam se da ćemo biti na visokom nivou i pokušaćemo da pobijedimo. Mislim da nije prednost što će oni biti pod većim pritiskom. Nijesam baš upoznat sa takmičenjima na reprezentativnom nivou, ali sam siguran da smo dobro spremni, dobro vođeni sa klupe, imamo dosta potencijala”, rekao je Kobs.

Igra na startu hrabri iskusnog plejmejkera.

“Zadovoljan sam pobjedom, prva četvrtina bila je nevjerovatna, energija u dvorani sjajna. Tako da sam zadovoljan svim. Mislim da sam i ja igrao dobro, bilo je stvari u kojima sam mogao biti bolji, ali definitivno sam uzbuđen zbog svoje prve utakmice u reprezentativnoj karijeri”.

Saigrači iz nacionalnog tima odlično su ga prihvatili.

“Osjećam se kao dio grupe od starta. Znam dosta momaka iz Budućnosti, oni su sjajni. Prihvatili su me od starta dobro, svi pričaju drugačiji jezik, to je mali izazov, međutim ja sam ionako mirna povučena osoba, pa mi to ne smeta. Bilo je fenomenalno igrati u onakvoj atmosferi u Morači, sjajno iskustvo, radujem se da vidim kako će to biti u gostima”, istakao je Džastin Kobs.

Francuska i Crna Gora igraće sjutra od 18:45.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve