Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Klop: Nijesam najiskusniji menadžer

Strijelac gola za Fulam bio je bivši napadač Liverpula Rajan Babel, koji se nije radovao golu.

Liverpul je ponovo izbio na prvu poziciju na tabeli Premijer lige mada nije impresionirao protiv Fulama. Sam Jirgen Klop ipak nije nezadovoljan.

“Počeli smo veoma dobro i uradili mnogo dobrih stvari. Međutim, malo smo izgubili ritam. Nisam najiskusniji menadžer i imao sam sličnih problema posle utakmica u Ligi šampiona. Prvo poluvreme je bilo malo tvrđe, a u drugom nismo mogli da završimo posao, a zna se da kada kod 1:0 to ne završiš dogodi ti se ono što se nama dogodilo. Zaslužili su gol, ali mi smo sva tri boda. Sjajno popodne”, rekao je Klop.

Ostaje utisak da kako se sezona bliži kraju da igrači Liverpula sve teže podnose pritisak.

“Ne sumnjam u nerve mojih igrača. Sve je do intenziteta. Težimo perfekciji, ali retkost je dostići je. Barnli, Bajern, Fulam, treba se adaptirati. Ljudi kažu da moramo da budemo ubjedljivi, a ja im kažem da smo tek na početku razvoja, a ne na njegovom kraju.

Strijelac gola za Fulam bio je bivši napadač Liverpula Rajan Babel, koji se nije radovao golu.

“Očigledno je da poštujem bivši klub, još navijam za njih i naravno pokazao sam poštovanje“, rekao je Babel a onda se zadržao na golu koji je usledio posle kardinalne greške Virdžila van Dajka.

“Kockao sam se. Nijesam očekivao da golman neće krenuti na loptu. Imao sam dosta sreće. Ostaje nam da se borimo do posljednje utakmice”, zaključio je Babel.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve