Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Kiša nije ni počela, a utakmica Crvene zvezde već odložena

Duel Crvene zvezde i Napretka na stadionu Rajko Mitić pomjeren je za jedan dan i umjesto u subotu od 20.05, fudbaleri dva kluba sastaće se u nedelju od 16.55.

Meteorolozi su najavili nevrijeme za subotu u Srbiji što je bilo dovoljno da čelnici FSS odlože utakmicu Crvene zvezde i Napretka, kako se fudbaleri mezimice nacije ne bi skvasili i izlagali kiši.

Duel Crvene zvezde i Napretka na stadionu Rajko Mitić pomjeren je za jedan dan i umjesto u subotu od 20.05, fudbaleri dva kluba sastaće se u nedelju od 16.55.

Crvena zveza je sezonu osvojila smjehotresnom utakmicom protiv Vojvodine koja je protiv aktuelnog šampiona izvela rezervni tim, pa se čak i tokom utakmice potrudila da pomogne što više.

Odlaganje utakmice i prije nego je kiša počela je nezapamćeni skandal u istoriji sporta, jer nijedna druga utakmica u Srbiji nije zbog toga odložena, iako se u Beogradu igra još jedan meč.

Prema zakatanim terminima u subotu će igrati još Javor – Novi Pazar (18.00) i Železničar – Mladost (20.00), a u nedelju, uz meč na Marakani, igraju Radnički 1923 – Čukarički (17.00), Vojvodina – Partizan (19.00), IMT – Voždovac (21.05), ali oni smiju da kisnu i mogu da igraju po nevremenu.

Prije nekoliko godina, tačnije Partizan je primoran da igra po nevjerovatnoj snježnoj mečavi u Novom Sadu, i nije bilo moguće odložiti utakmicu, a kamoli je prekinuti kada je mečava zatrpala teren snijegom, koji je prije toga bio prekriven i ledom.

Isto tako je Partizan morao da igra utakmicu u Kruševcu protiv Napretka kada je kompletan teren bio pod vodom, a internacionalni sudija Milorad Mažić, Vučićev čovjek od povjerenja, pronašao kod korner zastavice jedino mjesto gdje lopta može da oskoči

I pored jasnih pravila utakmica je odigrana, ovog puta je meč Crvene zvezde i Napretka odlože jer tako želi mezimica predsjednika Srbije.

Zanimljivo da se kadrovi ove dvije utakmice ne mogu naći na iunternetu, jer su po nalogu predsjednika države skinuti sa youtobea.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve