Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Kejn kupuje sopstvenu slobodu kako bi prešao u Bajern

Bajern silno želi da dovede kapitena Totenhema u svoje redove. Poslali su, do sada, dvije ponude od 70 i 80 miliona eura, ali su obje glatko odbijene, pošto čelnici kluba iz Londona trže najmanje 100 miliona

Prelazak Harija Kejna iz Totenhema u Bajern Minhen jedna je od najvećih transfer saga ovoga ljeta, a uskoro bi mogla da dobije konačan epilog.

Bajern silno želi da dovede kapitena Totenhema u svoje redove. Poslali su, do sada, dvije ponude od 70 i 80 miliona eura, ali su obje glatko odbijene, pošto čelnici kluba iz Londona trže najmanje 100 miliona.

Kada je njemački gigant pristao i na taj uslov, vlasnik Totenhem, Danijel Levi odlučio je da traži dodatnih 25 miliona za svog najboljeg igrača, što je za drugu stranu neprihvatljivo.

Kejn ima veliku želju da pređe u Minhen, sa klubom je odavno dogovorio lične uslove, a sada je otišao i korak dalje.

Kako prenosi “Bild”, Englez je odlučio da otkupi posljednju godinu svog ugovora za 20 miliona, kako bi postao slobodan igrač, nakon čega bi nesmetano mogao da potpiše za Bajern.

Ukoliko Levi želi da zaradi od ovog transfera, moraće što prije da donese odluku, kako Kejn ovog ljeta ne bi otišao za znatno manje novca nego što je želio, ili u najgorem slučaju da klub napusti naredne sezone kao slobodan igrač, kada mu istekne trenutni ugovor.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve