Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Juventus u seriji, Marušić asistent

''Bjankoneri'' nijesu blistali protiv Specije u gostima, a za trijumf od 2:0 zasluge idu i Mariji Perinu koji je odlično branio

Juventus se budi nakon zimskog košmara, oduzimanja 15 bodova zbog finansijskih malverzacija i svih problema koji su išli uz to – ,,stara dama“ vezala je treću pobjedu u Seriji A i sada je sedma na tabeli.

,,Bjankoneri“ nijesu blistali protiv Specije u gostima, a za trijumf od 2:0 zasluge idu i Mariji Perinu koji je odlično branio.

Ekipa iz Torina povela je u 32. minutu kada je Filip Kostić centrirao sa lijeve strane, a Mojze Ken zatresao mrežu nakon greške odbrambenog igrača domaćih.

Perin je potom u više navrata spašavao Juventus, koji je do 2:0 stigao u 66. udarcem Anhela di Marije sa više od 20 metara.

Juventus zaostaje 10 bodova za četvrtoplasiranim Lacijom, u čijoj je pobjedi nad Salernitanom naš reprezentativac Adam Marušić upisao asistenciju za Ćira Imobilea koji je s dva pogotka prekinuo skoro dvomjesečni golgeterski post u Seriji A.

Leće je iznenadio Atalantu u gostima (2:1), Fiorentina je remizirala s Empolijem (1:1), dok se večeras (20.45 h) sastaju Roma i Verona.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve