Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Juniorke izgubile od Francuske, polufinale na kraju nedostižno

U meču u kojem nije bilo prava na grešku da bi se zadržala šansa za prolaz u završnicu, izabranice trenera Igora Markovića poražene su od Francuske (33:31)

Polufinale će ipak, ostati samo san za naše juniorke na Evropskom prvenstvu za igračice do 19 godina u Rumuniji.

U meču u kojem nije bilo prava na grešku da bi se zadržala šansa za prolaz u završnicu, izabranice trenera Igora Markovića poražene su od Francuske (33:31).

To je drugi vezani poraz Jelene Vukčević i saigračica nakon dvije pobjede na startu (Sjeverna Makedonija i Češka) i remija protiv Danske, ali su i protiv velikana kao što su Mađarska i Francuska, pokazale da ova generacija ima igračice koje će u budućnosti igrači značajnu ulogu u A timu.

Plasman među osam najboljih je uostalom veliki uspjeh, a u svim mečevima, Crna Gora bila je konkurentna najboljih selekcijama kontinenta, pa crnogorski ženski rukomet ne bi trebalo da brine za budućnost….

Nakon velikog minusa na poluvremenu (19:14), naše djevojke su u drugom poluvremenu bile sjajne, preokrenule su i nekoliko puta imale minimalnu prednost, ali je u finišu falilo energije da se završi posao i dođe do pobjede koja bi produžila nadu da se može u polufinale.

Jelena Vukčević najefikasnija u našem timu sa devet golova, dok je Anđela Milošević postigla sedam. Marija Marsenić je upisala devet odbrana.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve