Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Jelena Škerović: Ne doživljavam ovo kao katastrofu

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Crne Gore jelena Škerović, nakon poraza od Francuske (46:90) u četvrtfinalU Evropskog prvenstva rekla je da je Francuska mnogo bolja ekipa i da su bolje ušle u meč.

Ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore neočekivano ubijedljivo je pooražena u Ljubljani od evropskog vicešampiona Francuske u meču za plasman u polufinale Evropskog prvenstva.

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Crne Gore Jelena Škerović, nakon poraza od Francuske (46:90) u četvrtfinalU Evropskog prvenstva rekla je da je Francuska mnogo bolja ekipa i da su bolje ušle u meč.

“Vidjeli smo njihovo iskustvo i odlučnost u ovakvim utakmicama. Jednostavno od početka su ušle agresivno, mentalno su bile na većem nivou nego u dosadašnjem periodu grupne faze. Iskoristile su svaku našu grešku koju smo napravili u odbrani, pogodile su svaki šut tako da čestitke njima a mi se okrećemo drugoj utakmici”, rekla je selektorka naše reprezentacije.

Naredni meč crnogorske košarkašice igraće sa Srbijom koji su kao i mi pretrpjeli težak poraz u četvrtfinalu. Selektorka Škerović smatra da imaju šansu.

“Imamo dovoljno vremena da se spremimo za naredni meč ali najvažnije je da se psihički oporavimo. Ovo ne doživljavamo kao katastrofu jer treba da budemo realni da je Francuska mnogo bolja ekipa od nas i da samo izvučemo pouke iz ove utakmice. U utakmicu sa Srbijim treba da uđemo sa energijom i borbenošću kao i do sada. Igrali smo sa njima na početku priprema i mislim da imamo šanse. Sjutra mora da se odradi taktički trening i ko bude bolje emocionalno spremniji pobijediće”, rekla je Škerović.

Meč sa Srbijom Crna Gora igra u subotu a pobjednik će osigurati plasman u kvalifikacije za Olimpijske igre.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve