Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Janović: Uz podršku nastavnika vraćamo djecu školskom sportu

,,Saradnja Ministarstva i Školskog sportskog saveza doprinosi da se djeca vrate na školske terene i igrališta. Cilj nam je – što više djece u školskom sportu. (Na taj način širimo sportsku bazu.)“ rekao je Janović

Ministar sporta i mladih Nikola Janović primio je predsjednika Školskog sportskog saveza Budimira Vukićevića i profesore-pobjednike takmičenja koje je organizovao Savez.

Janović je, pritom istakao da aktivnosti Školskog sportskog saveza značajno doprinose razvoju školskog sporta.

,,Saradnja Ministarstva i Školskog sportskog saveza doprinosi da se djeca vrate na školske terene i igrališta. Cilj nam je – što više djece u školskom sportu. (Na taj način širimo sportsku bazu.)“ rekao je Janović.

Obraćajući se nastavnicima fizičkog vaspitanja ministar sporta i mladih je konstatovao da su upravo oni nosioci aktivnosti i glavni motivatori koji djecu usmjeravaju ka školskom sportu. ,,Zbog toga, Ministarstvo pozdravlja i afirmiše aktivnosti Školskog sportskog saveza koje pokazuju da je prepoznata uloga nastavnika u popularizaciji školskog sporta.“ naglasio je ministar.

Iz Školskog sportskog saveza su naglasili da su  zadovoljni  na dosadašnjoj podršci od strane Ministarstva sporta i mladih, zaključujući da će nastaviti da skupa rade na razvijanju školskog sporta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve