Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Jakara: Kontrola skoka i izgubljenih lopti recept za pobjedu

Plejmejker SC Derbija Igor Drobnjka smatra da će biti nego u prvom kolu ove sezone u Splitu, kada je naš tim slavio 76:72.

Košarkaši SC Derbija sjutra dočekuju Split, u 14. kolu ABA lige. – Trener “studenata” Dejan Jakara kazao je da će klkuč za pobjedu biti kontrola skoka.

SC Derbi ima učinak 7-6, dok je Split na skoru 4-9.

“Split je ekipa koja iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. To je tim koji je napravljen tako da ima vrlo neugodne visoke igrače u igri jedan na jedan, tu su i dobri “skoreri” na vanjskim pozicijama. Moramo da kontrolišemo skok i broj izgubljenih lopti i nadam se da će biti pozitivan rezultat na kraju utakmice”, rekao je Jakara.

Plejmejker SC Derbija Igor Drobnjka smatra da će biti nego u prvom kolu ove sezone u Splitu, kada je naš tim slavio 76:72.

“Nakon izuzetno teškog perioda gdje smo imali pet teških utakmica možemo da kažemo da smo izvukli dosta dobre rezultate. I Split ima dosta uspjeha u posljednje vrijeme i biće mnogo drugačiji meč od onog koji smo odigrali na startu, jer su oba tima pretrpjela promjene. Vjerujem da smo dovoljno dobri da odbranimo domaći teren – biće tako ako odigramo kao i u prethodnim mečevima, sa dosta energije i fokusa”, istakao je Drobnjak.

Meč u “Morači” počinje u 19 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve