Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Ivanović: Sa ljudima sa kojima si košarkaški odrastao pokušavaš da napraviš lijepe stvari za državu

Ivanović smatra da Crna Gora ima dosta toga da pruži, a da je i spoljna linija pokazala da može da bude opasna

Plej naše košarkaške reprezentacije Nikola Ivanović, kazao je da su različite emocije kada se igra za reprezentaciju i klub.

“Totalno je drugačije od svega onoga što igramo tokom sezone, reprezentativna karijara je totalno drugačija od individalne klupske karijere, nema statistike, niti ramišljanja o sljedećem poslu. Jednostavno imaš neke momke sa kojima si košarkaški odrastao i igraš s njima i pokušavaš da napraviš nešto lijepo za državu”, kazao je novi košarkaš ruske Rune.

“LIJEPO JE RAZMIŠLjATI O LITVANICMA I AMERIKANCIMA ALI PRVA UTAKMICA JE NAJBITNIJA”

Na pitanje o duelima na predstojećem Mundobasketu, naš košarkaš smatra da je prvvi meč najvažniji.

“Prva utakmica je najbitnija na takmičenju, to je ono o čemu razmišljamo. Lijepo je razmišljati i pripremati se za Litvaniju, koja je možda najbolja selekcija u našoj grupi, razmišljati o Amerikancima i istorijskoj utakmici sa njima, ali je fokus na prvu utakmicu. Jer ona zaista može mnogo da donese i mnogo da oduzme”.

“IMAMO DOSTA ORUŽJA IZ KOJEG MOŽEMO DA PRIJETIMO”

Ivanović smatra da Crna Gora ima dosta toga da pruži, a da je i spoljna linija pokazala da može da bude opasna.

“Ono što smo pokazali na prethodnim utakmicama je da imamo dosta oružja iz kojeg možemo da prijetimo. Prvenstveno onamo gdje smo najjači, naša unutrašnja linija, kao što je već donosila prevagu i razliku u utakmicama, međutim pokazali smo da i spoljna linija može da završi veliki dio posla”.

Reprezentativni plej je kazao i da ima dosta treninga do prve utakmice.

“Završili smo glavni dio priprema, glavni dio i utakmica, dobra stvar svemu tome je što priprema nije kraj, iako putujemo danas. Ima još dosta treninga do prve utakmice, imamo jošp jednu prijateljsku utakmicu protiv domaćina, tako da mislim da se mogu dodatno ispeglati neke stvari koje su predstavljale problem u prethodnim utakmicama”, kazao je Ivanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve