Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Imamo ekipu pred kojom je svjetla budućnost, raduje stav Ivovića i Brguljana

Crna Gora i Italija igraće u noći između subote i neđelje od 2.30 po našem vremenu

Naši vaterpolisti pokušaće pobjedom nad Italijom da završe nastup u Tokiju.

“Ovi dani nam baš teško padaju. Niko nije došao u Tokio da igra za plasman od petog do osmog mjesta, ali sistem takmičenja je takav, kakav je. Nastojaćemo da se turnir završimo pobjedom, ali neće biti lako protiv Italije”, rekao je Gojković.

“Ne bih sada pričao o planovima za dalje, jer nas očekuje detaljna analiza svega što se dešavalo na Olimpijskim igrama. Raduje me činjenica da su Ivović i Brguljan najavili da su spremni da nastave da igraju za reprezentaciju. Imamo dobru i mladu generaciju, imamo ekipu pred kojom je svjetla budućnost, ako nastave da rade kao i do sada”.

Naš vaterpolo ima problema i sa infrastrukturom.

“Nismo ostvarili snove koje smo imali u Japanu, a doživjeli smo još jedan jak udarac, jer je poslije bazena u Kotoru, koji već nekoliko godina nije u funkciji, Crna Gora i Boka, ostala i bez bazena u Igalu. Iskreno se nadam i vjerujem da će pomenuti problemi biti riješeni u najkraćem mogućem roku, da će rješavanje pomenutih problema biti prioritet u periodu koji slijedi, jer bez bazena nema klubova, vaterpola i uspjeha”, zaključio je Gojković.

Crna Gora i Italija igraće u noći između subote i neđelje od 2.30 po našem vremenu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve