Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

I Crvena zvezda poražena u Areni

Monako je pobijedio na kraju sa 82:76 (14:23, 24:21, 26:19, 18:13) i tako stigao do prve pobjede ove sezone u Evroligi.

I košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Monaka kao domaćini u trećem kolu Evrolige u beogradskoj Areni, pošto je sinoć Paartizan prepustio bodove Barseloni.

Crvena zvezda je u finiš utakmice ušla sa rezultatskom prednosti 70:66 nakon trojke Nemanje Nedovića 6,19 minuta prije kraja utakmice, ali je rival serijom 8.0 preokrenuo tok završnice u svoju korist.

Monako je pobijedio na kraju sa 82:76 (14:23, 24:21, 26:19, 18:13) i tako stigao do prve pobjede ove sezone u Evroligi.

Crvena zvezda nakon tri odigrane utakmice ima jednu pobjedu i dva poraza, baš kao i gradski rival Partizan koji je sinoć gotovo bez borbe prepustio bodove Barseloni.

Najefikasniji u redovima Zvezde bio je Rokas Giedraitis sa 20 poena, ali je 16 ubacio u prvoj četvrtini. Najkorisniji je ipak bio Nemanja Nedović koji je večeras bio najkonstantniji igrač Crvene zvezde i susret okončao sa 15 poena i šest asistencija za indeks 22. Dvocifren i Džoel Bolomboj sa 11 poena, odigrao je daleko najbolji meč od dolaska u Beograd.

U pobjedničkom sastavu dabl-dabl Majka Džejmsa sa 18 poena i 11 asistencija. Isporatili su ga Alfa Dijalo sa 12, kao i Eli Okobo i Džon Braun sa po 11 poena. Kemba Voker je debi u Evroligi okončao sa dva poena.

Kako sezona odmiče veteran Miloš Teodosić igra sve slabije i nije ni blijeda sjenka nekadašnje evropske košarkaške zvijezde. Večeras je za skoro 18 minuta na parketu ubacio samo jednu trojku iz sedam pokušaja, i to su mu bili jedini poeni na meču, uz indeks korisnosti -2.

Posljednje vrijeme se šuška da je “pukla” svlačionica Crvene zvezde i da trener Duško Ivanović nema kontrolu nad timom, što potvršuje i naprasan odlazak Nemanje Bjelice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve