Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Herta predstavila Jovetića: Radujem se što ću igrati u Bundesligi

Rođeni Podgoričanin je sa bundesligašem potpisao ugovor do 2023. godine, sa opcijom produžetka saradnje

Stevan Jovetić, uz Stefana Savića najzvučnije ime crnogorskog fudbala, i zvanično je pojačao Hertu iz Berlina.

Rođeni Podgoričanin je sa bundesligašem potpisao ugovor do 2023. godine, sa opcijom produžetka saradnje.

– Imao sam vrlo dobre razgovore sa upravom Herte, naročito sa Fredijem Bobićem, i bio sam uzbuđen zbog njihove posvećenosti od prvog minuta. Zaista se radujem što ću igrati u ovom klubu, u gradu kakav je Berlin, sa novim saigračima i u Bundesligi. Jedva čekam da počne sezona, želim od starta da iskoristim svoje iskustvo da učinim sve što mogu da pomognem timu, izjavio je Jovetić.

Naš napadač će tako kompletirati igranje u svakoj od najjačih evropskih liga, nakon što je dosada gradio karijeru u italijanskoj Seriji A (Fiorentina, Inter), engleskoj Premijer ligi (Mančester siti), španskoj La Ligi (Sevilja) i francuskoj Ligi 1 (Monako).

Herta je prošle sezone bila daleko od vrha, ali u predstojećoj sezoni ima ambiciju da se uključi u borbu za izlazak na međunarodnu scenu.

– Sa Stevanom smo dobili klasičnog centralnog igrača u napadu i igrača koji donosi mnogo iskustva iz najboljih evropskih liga. Bilo u Premijer ligi, Seriji A, La Ligi ili Ligi 1, Stevan je svuda postizao golove. Svojim fudbalskim, ali i ljudskim kvalitetima, može odmah da nam pomogne, izjavio je sportski direktor Herte Fredi Bobić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
oooo
03.08.2021-10:26 10:26

Herta je vazda bila opasna alinikad nista znacajnije nije napravila. Na tabeli nikakva e sad zavisi sta imaju od tih igraca i jesu li se pojacali pa uz Jovetu da nesto naprave. Bitno je da igra jer njegove ceste povrede zabrinjavaju.