Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Gvardiola: Znam šta su ovi momci i koliko vrijede

"Pokušali smo sve, danas nije bio naš dan"

Fudbaleri Mančester sitija sinoć su pred svojim navijačima poraženi od gradskog rivala Mančester junajteda sa 2:1.

Foto: Twitter

Trener “Građana” Pep Gvardiola kazao je da je zadovoljan uprkos porazu.

“Dozvolili smo im tri ili četiri brze kontre u prvom poluvremenu, oni su to iskoristili, ali sam više nego zadovoljan našom igrom. Pritisli smo ih, stvarali šanse. Generalno, zadovoljan sam. Nemam za čim da žalim”, ocijenio je Gvardiola.

Potom i posebne čestitke svom timu koji je u padu forme.

“Čestitam mojim momcima. Pokazali su da su fantastičan tim. Znam šta su ti momci i koliko vrijede. Srećan sam što imam privilegiju da sarađujem sa njima. Pokušali smo sve, danas nije bio naš dan. Nažalost, kasno smo dali gol i nijesmo uspjeli da preokrenemo”, podvukao je Pep.

Za razliku od nekih ovdašnjih trenera koji se predaju posle poraza ili dva, Gvardiola ne pomišlja na kapitulaciju u borbi za titulu.

“Moramo da nastavimo da pokušavamo. Imamo još za šta da igramo. Pozicija nam je teška jer je rival u nevjerovatnoj seriji od 15 pobjeda na 16 utakmica, ali nas to nikako ne treba da zanima. Moramo da mislimo o svakoj sljedećoj utakmici. Nije bitno da li zaostajemo šest, osam ili 14 bodova, moramo da se borimo. Fantastičan smo tim”, zaključio je Pep Gvardiola.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve