Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Grbalj vjeruje u opstanak: Računamo na mlade snage i vjerujemo da možemo izbjeći najgore

“Trikolori” kreću sa posljednje pozicije i klub koji je jedan od rijekih koji je od formiranja domaćeg prvoligaškog ranga stalni učesnik elitnog takmičenja ima deliktan zadatak kako sačuvati elitni status

Trener Grblja Marko Vidojevic obaviće prozivku za početak zimskih priprema 15. januara u 13 časova na stadionu kraj Jadranske magistrale i iznijeti plan obaveza kandidata za startnu postavu do 18. februara, za kada je zakazan početak proljećne polusezone.

Grbalj, Foto: Cdm.me

“Trikolori” kreću sa posljednje pozicije i klub koji je jedan od rijekih koji je od formiranja domaćeg prvoligaškog ranga stalni učesnik elitnog takmičenja ima deliktan zadatak kako sačuvati elitni status.

“Vjerujem da možemo opstati, iako nije laka pozcija. U planu je da se igrački kadar osvježi, organizujemo ozbiljne pripreme i spremni krenemo u trku za bodove. Još nijesmo utvrdili spisak odlazaka ili dolazaka, ali kao i svake sezone biće svakako novih imena. Računamo i na naše mlade snage koji su godinu dana jači i iskusniji i vjerujem da možemo izbjeći najgore”, rekao je član rukovodstva Grblja Gojko Donković koji je imao dugu i uspješnu karijeru u dresu Bokelja i Grblja.

Optimizam provijava i kod najiskusnijih fudbalera Grblja, pa tako Dejan Kotorac ne krije da vjeruje u uspješno proljeće.

“Jesenas smo imali dosta nesrećnih poraza i puno pehova, ali se nadam da ćemo se spremiti da pobjegnemo sa dna tabele i sačuvamo status, makar i kroz baraž”, rekao je Kotorac.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve