Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

FK Rudar na ivici ambisa, blokada računa ugrozila opstanak kluba

Račun kluba je blokiran od kraja prethodne godine, dug kluba je 150.000 eura a potražuje ga raniji rukovodilac jednog od naših najtrofejnijih klubova, Žarko Peličić

Dvostruki fudbalski šampion Crne Gore, Rudar, nalazi se u izuzetno teškoj finansijskoj situaciji koja prijeti da ugrozi egzistenciju kluba, a već sada je veliko pitanje hoće li Pljevljaci uopšte igrati proljećni dio sezone kojij startuje za dvije sedmice.

Račun kluba je blokiran od kraja prethodne godine, dug kluba je 150.000 eura a potražuje ga raniji rukovodilac jednog od naših najtrofejnijih klubova, Žarko Peličić.

Predsjednik kluba, Miloš Radanović, kaže za Televiziju Crne Gore da se nadaju da će postići dogovor sa Peličićem o načinu isplate duga, te da će račun biti odblokiran, kako bi klub mogao konkurisati za opštinska sredstva, ali i tražiti pomoć od sponzora.

Igrači i stručni štab polako privode kraju pripreme, tim je doživio nekoliko promjena u odnosnu na prvi dio sezone, ali je pitanje da li će se pod Golubinjom uopšte više igrati.

Rudar je prvi dio sezone završio na posljednjem mjestu sa 15 bodova, koliko ima i Jedinstvo, a baš 17. februara za kada je zakazan start drugog dijela CFL Rudar gostuje u Bijelom Polju..

Eventualno odustajanje Rudara uticalo bi na stanje na tabeli, ako bi se primjenilo pravilo brisanja bodova osvojenih u duelima sa pljevaljskim timom..

Izvorrtcg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve