Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Ferencvaroš prvo od mnogo teških gostovanja

Nakon toga naš šampion nastavlja za Zagreb gdje u narednom kolu Regionalne vaterpolo lige gostuje Mladosti iz Zagreba, u nedelju od 17.

U srijedu u Budimpešti vaterpolisti Jadrana počinju ovogodišnju Ligu šampiona gostovanjem Ferencvarošu,  a dva dana kasnije, u okviru trećeg kola Regionalne vaterpolo lige Novljani gostuju Riječkom Primorju, utakmica na Kantridi počinje u 20 časova.

Nakon toga naš šampion nastavlja za Zagreb gdje u narednom kolu Regionalne vaterpolo lige gostuje Mladosti iz Zagreba, u nedelju od 17.

“O kvalitetu Ferencvaroša suvišno je govoriti, a ove sezone se još više pojačao – došli su Dušan Mandić i Edoardo di Soma, a sa igračima koje su zadržali – Deneš Varga, Luka Damonte i ostali – biće pravi izazov za našu ekipu”, poručio je trener Jadrana Petar Radanović. Želimo da odigramo dobru utakmicu i da vidimo gdje stojimo u odnosu na krem svjetskog klupskog vaterpola”, kazao je trener Jadrana Petar Radanović.

I vaterpolista Jadrana Uroš Vučurović svjestan je koliko Novljane težak posao očekuje u glavnom gradu Mađarske i da je Ferencvaroš rival koji je u stanju da pobijedi sve protivnike, pošto je već duži periodu u samom evropskom vrhu.

“Teško gostovanje, igramo protiv jednog od favorita za osvajanje Lige šampiona. Radi se o ekipi koju čine brojni vrhunski vaterpolisti, ali imaćemo i mi naše prednost. Naš ritam i naše plivanje i ukoliko to bude kako treba možemmo da se nadamo nekom dobrom rezultatu. Treba da budemo pametni i strpljivi, da igramo jaku odbranu i da se fokusiramo”, zaključio je Vučurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve