Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Evropski fudbal se mora prvo riješiti Aleksandra Čeferina

Evropskoj kući fudbala već dugi niz godina treba dobra metla.

Prvi čovjek UEFA Aleksander Čeferin je na otvaranju četverodnevnog Kongresa evropskih fudbalskih navijača u Mančesteru govorio o protekloj sezoni, s posebnim fokusom na finala pod okriljem UEFA. Nije bio zadovoljan organizacijom finalnih utakmica Lige šampiona,  Lige Evrope i Lige konferencija.

“Svi smo svjesni da u Istanbulu nije sve bilo savršeno. Svakako ne umanjujem probleme, ali dozvolite nam da nastavimo raditi zajedno kako bismo poboljšali ono što se može. Prije svega tu mislim na pevoz do stadiona i nazad, prihvat publike te pristup vodi i toaletu za sve”, rekao je Čeferin.

Ono što je sigurno, evropski fudbal mora pod hitno da se riješi štetnog uticaja Aleksandra čeferina i njegove balkanizovane UEFa u koju je dovukao sumnjiva lica beogradskog fudbala sklonih korupciji.

UEFA u kojoj se nalaze Zoran Laković, Vlado Glođović, Jovica Šurbatović i dskora Slaviša Kokeza nema perspektivu i zbog toga je dalji razvoj evropskog fudbala odlazak Čeferina i njegovog balkanskog paketa neophodna promjena.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve