Petak, 10 Maja, 2024
Rubrika:

Espozito: Utakmica protiv Budućnosti neće biti laka

Breša je sinoć u dramatičnom meču pobijedila Barane 77:75, a već sjutra odmjeriće snage sa Podgoričanima, takođe na domaćem terenu

Trener košarkaša Breše Vinćenco Espozito smatra da je ekipa Budućnosti Voli slična Mornaru, te naglasio da od Nikole Ivanovića i Džastina Kobsa prijeti najveća opasnost njegovom timu.

Vinćenco Espozito

Breša je sinoć u dramatičnom meču pobijedila Barane 77:75, a već sjutra odmjeriće snage sa Podgoričanima, takođe na domaćem terenu.

“Protiv Budućnosti želimo da pokušamo da održimo visok nivo igre koji smo imali protiv Mornara, da ne izgubimo pozitivne stvari koje su se vidjele tokom meča, posebno jedinstvo ekipe u trenucima krize, kako u odbrani tako i u napadu”, rekao je Espozito i nastavio:

„Utakmica protiv Budućnosti neće biti laka, jer će crnogorski tim doći u Brešu sa namjerom da obezbijedi jedno od četiri mjesta koja donose plasman u Top 16 fazu”.

Trener Breše je istakao sličnost između dvije najbolje crnogorske ekipe.

“Budućnost je tim koji je na neki način sličan Mornaru. Imaju dva veoma talentovana beka, Ivanovića i Kobsa, sa mnogo poena u rukama, i igrača poput Edžima koji može da igra na pozicijama 3 i 4. Pored toga, imaju niz ‘lokalnih’ momaka koji su već dugi niz godina u ekipi, spremni da se rotiraju u skladu sa odbrambenim i napadačkim situacijama”, zaključio je Espozito.

Breša je u dosadašnjem dijelu takmičenja u grupi B ostvarila dvije pobjede i pet poraza, dok su “plavi” na učinku 3-3.

Utakmica u Italiji počeće u 18.45 sati.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve