Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Epilog na terenu: Bjelica se nada nastavku ABA lige

Odluka o epilogu sezone u regionalnom takmičenju biće donesena u srijedu 27. maja, video-konferencijskom skupštinom ABA ligaša. Mornar dijeli četvrto mjesto sa Cedevita Olimpijom i nada se mjestu u plej-ofu ili na fajnalfor turniru

Milko Bjelica, naš reprezentativac i krilni centar Mornara, vjeruje da barski tim ima šanse da iznenadi u slučaju nastupa na završnom turniru ABA lige tokom ljeta.

Bjelica i Gist, Foto: KK Crvena zvezda

Odluka o epilogu sezone u regionalnom takmičenju biće donesena u srijedu 27. maja, video-konferencijskom skupštinom ABA ligaša. Mornar dijeli četvrto mjesto sa Cedevita Olimpijom i nada se mjestu u plej-ofu ili na fajnalfor turniru.

“Nama bi potpuno odgovaralo da se igra i da sezona dobije epilog na terenu. Jasno je da što se epidemije tiče, situacija je u regionu bolja iz dana u dan. Granice se polako otvaraju i sve su to dobri znaci, za zaključak da bi utakmice završnice sezone mogle da se igraju tokom ljeta. Naravno, uz svijest da je rizik i dalje veliki”, kazao je Milko.

Veteran je period pandemije, od sredine marta, proveo u Beogradu. Radio je u individualnim uslovima.

“Nakon dolaska iz Bara sam period od četiri sedmice proveo u samoizolaciji. Radio sam u kućnim uslovima, da makar pokušam da održim fizički nivo. Sada smo već u procesu treninga kojima pokušavamo da dostignemo nivo forme iz marta. I nadamo se nastavku lige”, dodao je Bjelica.

Milko je za Mornar ove sezone odigrao 36 utakmica, od čega 32 kao starter. Bilježio je 10,9 poena i 3,4 skoka po utakmici, sa 235 minuta u prosjeku na parketu. Za narednu sezonu ima važeći ugovor, a barski tim želi da sa još jačom ekipom, koja je sačuvala kostur tima i glavne igrače, bude još konkurentniji u regionalnoj eliti.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve