Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

EHF LŠ: Plave u Dortmundu jure drugi trijumf u sezoni

Pretposljednji duel odigraće u nedjelju sa Borusijom u Dortmundu, a za kraj grupne faze sačekaće (naredne sedmice) Podravku kod kuće

Rukometašice Budućnosti očekuju još dva meča u Ligi šampiona.

Pretposljednji duel odigraće u nedjelju sa Borusijom u Dortmundu, a za kraj grupne faze sačekaće (naredne sedmice) Podravku kod kuće.

Cilj je da ekipa sa jakom energijom, većim odbrambenim fokusom i napadački pametnije uđe i završi meč protiv oslabljenog protivnika.

– Dosta vuku polukontru, brze su i nezgodne, a naš cilj je da probamo pametnije i sa više strpljenja da igramo u napadu. Treba graditi šanse onako kao u prvom poluvremenu sa Esbjergom. U posljednjem meču smo bile do odmora na nivou, znale smo da ispoštujemo zadatke, međutim, kasnije, zbog manjka snage i energije, nismo rezultatski dobro završile. Mislim da je upravo ta igra do odmora sa danskim predstavnikom recept za Borusiju. Dogovor je veoma važan i vjerujem da ćemo imati prave odgovore za igru domaće ekipe, kazala je Nataša Ćorović.

”Plave” su u dosadašnjem dijelu elitnog takmičenja upisale pobjedu protiv Bresta, igrale su toplo-hladno, ali su i polako napredovale u svakom smislu na terenu.

Hrabre poluvremena sa liderom iz Danske, ali i odnos u duelima sa ekipom Rostova i FTC-a.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve