Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Egzibicija u Adelajdu: Đoković se žalio na povredu i odigrao samo jedan set

Zanimljivo, Đoković je par sati uoči meča odlučio da otkaže nastup zbog problema sa žuljevima na rukama, zbog čega je Siner u prvom setu igrao protiv Filipa Krajinovića. Između dva seta, nakon što je Krajinović dobio uvodnu dionicu 6:3, oficijelni spiker je najavio Đokovića, što je naišlo na oduševljenje publike

Novak Đoković zaigrao je prvi put u 2021. godini – u egzibicionom meču u Adelajdu, najbolji teniser planete odigrao je set protiv Janika Sinera i riješio ga u svoju korist 6:3.

Zanimljivo, Đoković je par sati uoči meča odlučio da otkaže nastup zbog problema sa žuljevima na rukama, zbog čega je Siner u prvom setu igrao protiv Filipa Krajinovića.

Između dva seta, nakon što je Krajinović dobio uvodnu dionicu 6:3, oficijelni spiker je najavio Đokovića, što je naišlo na oduševljenje publike.

– Izvinjavam se što nijesam od početka bio na terenu, morao sam na tretman kod mog fizioterapetua. Nije mi bilo lako da igram, ali to je dio onoga što radim. Profesionalac sam, naučio sam da se nosim sa bolom. Pitanje je samo da li je taj bol podnošljiv ili nije, a kako je Australijan Open iza ćoška, nisam želio previše da rizikujem, ali emocije su me ponijele i morao sam da izađem i zaigram, objasnio je Đoković poslije meča i nastavio:

– Hvala vam svima što ste došli. Nismo igrali pred ovoliko publike 12 mjeseci i ovo je definitivno nešto posebno. Adelejd ima posebno mjesto u mom srcu, ovdje sam osvojio jedan od svojih prvih turnira.

Njega sada očekuje priprema za odbranu ATP kupa i Australijan open titule.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve