Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Dušan Vlahović možda ne igra protiv Crne Gore

Napadač Juventusa ima problema s preponom, a preskočio je posljednji meč u Seriji A (remi protiv Atalante).

Fudbalska reprezentacija Crne Gore i nakon 16 godina od referenduma sanja plasman na neko veliko takmičenje, a da bi se plasirala naredne godine na Evropsko prvenstvo biće neophodna pobjeda protiv Srbije u Beogradu.

Olakšavajuća okolnost za izabranike Miodraga Radulovića mogla bi biti u činjenici da Drahgan Stojković, zbog povrede, najvjerovatnije, neće moći da računa na Dušana Vlahovića.

Napadač Juventusa ima problema s preponom, preskočio je posljednji meč kluba u Seriji A (remi protiv Atalante), a male su šanse i da nastupi u subotu kada “staru damu” čeka gradski derbi sa gradskim rivalom.

Dva dana pred utakmicu Vlahović je trenirao odvojeno od ekipe, a italijanski mediji navode da u Juveu nisu optimisti da će bivši golgeter Fiorentine biti na raspolaganju treneru Masimilijanu Alegriju za duel sa “granatom”, posljednji prije reprezentativne pauze.

Vlahovićev problem s preponom nije od juče.

Ista povreda ga je od terena odvojila i prošle sezone u susret Mundijalu u Kataru, na kojem je nastupio nedovoljno spreman.

To se odrazilo i na partije u drugom dijelu sezone u kojem je Vlahović u Seriji A postigao samo četiri gola.

Vlahović je u martu pod Goricom bio dvostruki strijelac kada je Srbija savladala Crnu Goru 2:0.

Pred beogradski okršaj “orlovi” u kvalifikacionoj grupi za Euro dijele prvo mjesto sa Mađarskom, naša selekcija ima dva boda manje…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve