Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Mladen Milinković: Adžić iduće nedjelje na pregledima u Torinu

Vijest je saoštio na konferenciji za novinare pred početak proljećnjeg dijela sezone CFL-a, trener Budućnosti Mladen Milinković.

Vjerovatno jedan od najtalentovanijih fudbalera koje je Crna Gora imala, i član Budućnosti Vasilije Adžić iduće nedjelje odlazi u Torino da obavi ljekarske preglede.

Vijest je saoštio na konferenciji za novinare pred početak proljećnjeg dijela sezone CFL-a, trener Budućnosti Mladen Milinković.

“Malo smo ga čuvali na pripremama, jer treba u toku sljedeće nedjelje da obavi ljekarske preglede i nismo željeli da rizikujemo povredu. Uzbuđen je zbog toga, to je u ljudskoj prirodi”, rekao je Milinković.

Adžić je već neko vrijeme bio tema domaćih i evropskih medija, za njegov potpis je bila prava “trka” između Bolonje i Juventusa, ali je na kraju “Stara dama” dobila prednost.

Najbolji fudbaler CFL-a za 2023. godinu, je več išao u Torino gdje je bio gost na utakmici sa Sasuolom, a nakon obavljenih pregleda potpisaće ugovor sa najtrofejnijim italijanskim klubom.

“Dao sam više intervuja italijanskim medijima posljednjih dana, nego u našim. Interesovali su se za Adžića, to samo potvrđuje da je Italija fudbalska zemlja. Dobio je šansu da od ljeta obuče dres jednog velikog kluba kao što je Juventus. Rekao sam mu da je to čast i privilegija, svi znamo kakvi igrači su igrali za Juventus. Dobiće šansu da promoviše svoju zemlju i klub, pa čak i za mene kao trenera biće mi čast što sam ga trenirao”, kazao je Milinković.

Za sada se još ne zna koliko će tačno iznositi obeštećenje za veznog fudbalera Budućnosti, ali po najavama kluba i fudbalskih insajdera iz Italije biće najveće u istoriji crnogorskog klupskog fudbala.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve