Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Duljaj opet izjavama podriva Partizan

Pričao je Duljaj o tome ko ima prednost u timu - Baždar ili Nikolić, a onda kao iz kontranapada poentirao navodnom željom mladog napadača da promjeni sredinu.

Kako vrijeme podmiče sve je jasnije da trener Igor Duljaj redovno pred važne mečeve podriva atmosferu u Partizanu izjavama koje su uvijek “kapitalne” i imaju zadatak da unesu nemir u ekipu.

Tako je dan pred utakmicu Partizana i Voždovca Duljaj obavjestio svekolikoj zvezdaškoj javnosti i predsjedniku svega i svačega u Srbiji Aleksandru Vučiću da talentovani napadač Samed Baždar želi da ode iz kluba.

Pričao je Duljaj o tome ko ima prednost u timu – Baždar ili Nikolić, a onda kao iz kontranapada poentirao navodnom željom mladog napadača da promjeni sredinu.

“Svi znamo da Partizan živi i od prodaje igrača, u zimskom prelaznom roku smo ostali bez dva mlada igrača Belića i Ilića i bez tih prodaja klub bi teško mogao da funkcioniše. Baždar takođe ima želju da ode iz Partizana i da se dokaže, po onome što sam ja vidio, ukoliko postoji mogućnost da klub profitira i ponovo uloži u mladog igrača iz omladinske škole, a ako ne onda u igrača iz okruženja koji imaju srpski pasoš”, dodao je Duljaj.

“Ova utakmica ima drugačiji značaj u odnosu na onu od prošle nedjelje, tada su bili u pitanju bodovi, a u ovoj, ukoliko izgubite, niste u igri za osvajanje Kupa. Odličan protivnik, mnogo mladih igrača koji su željni dokazivanja, i oni imaju ambicije. Imamo imperativ pobjede jer je to ono što žele ljudi iz kluba, posebno navijači Partizana. Vidjećemo kako će to izgledati sjutra na terenu”, rekao je Duljaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve