Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Dubljević: Zaslužujemo A licencu

Naša evroligaška zvijezda i jedan od najboljih evropskih centara kazao je da je uvijek imao isti odgovor na sve ponude iz NBA lige

Bojan Dubljević, kapiten našeg nacionalnog tima, u intervjuu za grčki Eurohoops istakao je privrženost timu Valensije, u kojem želi da završi karijeru.

Dubljević, Foto: Euroleague.net

Naša evroligaška zvijezda i jedan od najboljih evropskih centara kazao je da je uvijek imao isti odgovor na sve ponude iz NBA lige.

“Uvijek sam govorio samo: ,,Hvala“, i ništa više. U Valensiji sam pronašao svoju kuću, tako da, hvala na svim ponudama, uvijek sam želio da ostanem u Valensiji”, rekao je Bojan.

Dubljević trenutno igra izuzetno u Evroligi, sa 14,2 poena, 6,5 skokova i 1,7 asistencijom u prosjeku. Kazao je, da je od njegovih dobrih partija, bitnija odlična igra Valensije.

“Zaista mislim da rastemo kao cjelina iz godine u godinu. Trenutno smo zaista dobar tim, jedan od najboljih u Evropi po svemu. Takođe gradimo veliku, sjajnu arenu. Naša ambicija je da osvojimo Evroligu jednog dana. Tako da mislim da zaslužujemo A licencu u Evroligi”, dodao je Dubljević.

Nakon igračke karijere, Bojan bi volio da radi sa mladim talentima i djecom.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve