Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Dubljević poslije velikog uspjeha: Veliki rezultat, zasluženo slavimo

''Ekipe koje nemaju karakter i želju, a onda i kvalitet ne mogu da se vrate i odigraju meč na ovaj način. Kod Izraela je bio evidentan nedostatak energije. Hvala publici, Savezu na vrhunskim uslovima. Zasluženo slavimo''

Veliki rezultat, zaslužujemo slavlje – tim riječima je selektor mlade košarkaške reprezentacije Crne Gore Dušan Dubljević opisao uspjeh naše selekcije na Evropskom prvenstvu u Podgorici.

“Veliki rezultat. Sinoć smo završili u pola dva. Danas nismo imali trening, igrači nisu imali vremena za oporavak. Sedma utakmica, a svaka je bila značajna – od prvog poraza, pa borba sa Turskom, pa Njemačka, Češka, Hrvatska. Sinoć smo pretrpjeli težak poraz, bez obzira na to što je Litvanija vrhunska ekipa. Imali smo utakmicu, ali smo izgubili”, rekao je Dubljević i nastavio:

“Ekipe koje nemaju karakter i želju, a onda i kvalitet ne mogu da se vrate i odigraju meč na ovaj način. Kod Izraela je bio evidentan nedostatak energije. Hvala publici, Savezu na vrhunskim uslovima. Zasluženo slavimo”.

Titulu prvaka osvojila je Španija koja je u finalu sa 69:61 savladala Litvaniju

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve